Microsoft Surface Pro 5

Surface Pro 4

Surface Pro 4 ile başarı yakalayan Microsoft, şimdi de Surface Pro 5’i çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni Surface Pro modelin çıkış tarihiyse belli olmasa da, önümüzdeki aylarda çıkacağı söyleniyor.

Microsoft’un uzun süredir üzerinde çalıştığı bu tablet, bir önceki versiyona göre hem tasarım olarak hem de performans olarak yenilikler getiriyor. Performans ve tasarıma ek olarak önemli güncellemeler de geliyor.

Related Post

Surface Pro 5’te işlemci olarak Intel’in Kaby Lake serisinin kullanılacağı söyleniyor. Çözünürlükte ise Kaby Lake’teki gibi 4K çözünürlük olacağı düşünülüyor. İşlemcinin yanında depolamada da yenilikler mevcut. 512 GB’lık SSD depolama birimlerinin kullanılacağı üründe USB Type-C ve Thunderbolt gibi arabirimler de yer alıyor.

Surface Pro 5’te önemli olarak kablosuz şarj özelliği getiriliyor. Bu ise özel bir kablosuz şarj istasyonuyla sağlanacak. Parmak izi okuyucunun da Windows 10 güncellemesiyle birlikte geleceği ileri sürülüyor.

Binnur Seyhan: İstanbul'da yaşıyorum, 20.01.1998 doğumluyum. Bartın Üniversitesi'nde Biyoteknoloji bölümü okuyorum. Ülkeme milletime fayda sağlayacak buluşlar yapmak istiyorum. Bilim, müzik, fotoğraf, psikoloji alanlarına ilgi duyuyorum.
Benzer İçerikler